Lyxhotell

Rasmus fyller år imorgon så idag har jag blivit gödd med super god trerätters middag och ett gott glas vin!

20140228-233817.jpg

Bullen trivs bra i sin box och får god mat även han och jag tror att han börjar känna sig som hemma här!

20140228-233933.jpg

Och dessutom har jag fått en nattlig dejt! Mys

20140228-234020.jpg

Imorgon väntar först tävling för Matilda med två hästar innan jag och Malin ska träna på eftermiddagen! Kommer bli en rolig dag!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Lillbullen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s