Såhär hardcore är jag

Då har ansiktet nu fått tummen upp! Härligt! Sista besöket på plastiken idag hos Kalle.

Bjuder på en selfie så ni kan se hur hardcore jag är med mitt titan fejs.

Den skarpa raka linjen ovanför den mörka trekanten är alltså mitt konstruerade ben, den tunna linjen strax under är mitt krossade ben som nu är uppätet av kroppen efter att ha legat i bihålan ett tag.

Muskulaturen var helt intakt och jag kommer att bli helt återställd i mitt ansikte, fortfarande ibland väldigt små stickningar i kinden men de kommer att försvinna helt så det var väldigt skönt att höra! Det har ju känts väldigt bra hittills så jag trodde inte att det skulle vara något knas men man vet ju aldrig!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s