Falsterbo suget

Snart vankas så väl semester som Falsterbo! Har egentligen ingen plan alls hur min första semestervecka kommer att se ut mer än att göra Skåne känns som ett hett alternativ med så väl träffa lite Skåne-vänner, hoppas på bra väder, kolla tävlingar och sen är man ju alltid sugen på shopping!

Dock behöver jag ju typ verkligen ingenting! Men det finns några saker som jag är lite sugen på!

Ett OS München kandar till Snorkan, hittade ett fint på Strömsholm men då var plånboken tom så jag hoppas att det plus de bra priset kanske finns kvar även under Falsterbo!

Ett par bruna Ariat skor till mig själv

Och en ljusblå krage till min Manfredi kavaj

Och ja som jag har sagt tidigare ett par till vita ridbyxor.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Utrustning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s