Snart är framtiden här!

Tänk att mitt framtidshopp idag blir 3 år! Tänk att det snart bara är 6 månader kvar innan hon får kalla sig tävlingshäst! Helt galet vad fort tiden går! Jag som tyckte att vi alldeles nyss hämtade hem dig från Skåne, du hade en super vår och sommar i Fåglum för att sedan följa med hem och flytta ut på ön! Tänk att det snart är dags för allvaret och du helt plötsligt ska med in på träningslistan! Helt galet och så overkligt kul!

Stort grattis på födelsedagen älskade lilla pärlan! ♥

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Locomotion. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s