ibland är det bra att vara klenfis

Även om Wille tycker att jag kan träna mina armar lite mer så att jag kan ha lite mer häst i mina händer utan att vilja gråta så är det bra att vara klenfis ibland 😉

Nu när Pizzabun är så spänd så känner jag direkt när jag själv blir spänd i mina armar och håller för hårt i en tygel, så efter träningen i onsdags har jag nu ont i min högra underarm. Muskeln är helt öm och det är ett bra straff för min då inte helt jämna och för hårda ridning!

Bassning på mig! Bara att öva och bli bättre och kunna slappna av även när det går i ljusets hastighet!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s