Rider hon aldrig hemma?

Alla dagar är faktiskt inte som i onsdags när Josse gör i ordning hästen, Uffe kör den till träning och Clärry kommer med kläder och skor till mig. Även om mamma oftast mockar så borstar jag faktiskt själv, klär på djuren själv, har mina egna kläder och rider hemma.

Just nu gör vi dock inget super häftigt hemma, vi håller bara på med advance stuff så som övergångar. Rider ungefär jag vet inte hur många övergångar men mellan 2-4 stycken på en 20 meters volt i ca 40-50 min, vet inte exakt hur många varv man hinner rida på 40-50 min det beror ju lite på hastigheten man håller. Går det i ljusets hastighet så hinner man ju med en jävla massa volter. Så många att ridbaneunderlaget typ hamnar utanför banan och det blir ett dike likt i Farbror Joakims bankvalv. Sen ger jag upp och skrittar av.

Ja så ser våra dagar ut just nu, lugn takt, lång hals, kunna rida i olika gångarter och byta gångarter mellan varandra och ibland provar jag samma gångart men med långa eller korta steg. Jag försöker hålla mig till en gångart i taget och det är inte alltid det lättaste utan ibland blir det flera, har man fyra ben kan man ju utan några som helst problem gå i 4 olika gångarter samtidigt!

Det här är något som vi kommer göra ett tag nu fram över så alla mina fantastiska inlägg om hur bra jag rider kommer att se ut ungefär så här i låt mig tänka, obestämd tid. Tills jag obehindrat och väldigt skillat kan göra vad som helst i vilken gångart som helst med den långa halsen ute och en takt lugnare än riverdance.

Lera på tränset efter att man ridit på ridbanan… då är det fan höst…

 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s