Veterinärer i Pyjamas!

Vår nya realityserie! Synen igår måste varit den finaste, jag hade vita ridbyxor, hjälm och stövlar på mig, här fanns ingen tid att byta om! Izabella kom direkt från sin helt privata söndag i mjukisbyxor och gummistövlar. Gola såg iallafall till att hålla stilen i ett par Gstar jeans 😉 När det sedan varnades för näsblod kastade jag snabbt av mig de vita brallorna och stod nu i enbart långkalsonger och ett par gympadojor! Snyggt!

Så där stod vi alla tre likt bananer i pyjamas, men vad fan gör det? Än en gång tusen tack till Gola och Izabella som fick ambulera en helt vanlig ledig söndag eftermiddag för att rädda det finaste jag har!

Ni är mina änglar! ♥

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s