Bettsy & Shiny

Liten har fått ett nytt bett, eller ja hästarna har fått ett nytt bett. Brukar ju aldrig bli som jag tänkt mig när jag köper bett alltid någon annan som gillar det mer 😉

Blev iallafall ett rakt Nathe bett med parrerstänger. Perfekt om ni frågar mig.

Råkade följa med en Shiny jacket till hon på ryggen också… Perfekt just nu, tunnare än min feta KL jacka men tjockare än min tunna! Det här vädret alltså. Kallt men man blir ändå sjukt varm när man rider om man har vinterkläderna på. Svårt!

IMG_6717.JPG

IMG_6709.JPG

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Utrustning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bettsy & Shiny

  1. a.bernats skriver:

    Tjusig jacka 🙂 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s