Årets sista turné

Då har vi varit iväg och hoppat KM på tre hästar och även varit iväg och miljötränat med Liten!

Botkyrka var så snälla (har ju ridhuskort där) så vi fick komma lite tidigare och rida i ridhuset innan första start! Så himla toppen för Liten! Vi kan ju inte ställa upp jätte många hinder på vår grusbana och nu är ju gräset stängt för säsongen.

Så vi red runt lite i ridhuset och sedan skuttade vi runt ett varv på hinderna för att se något annat än de hinder vi har hemma. Var hela 11 hinder som hon tog sig över utan några som helst problem! Så stolt över henne!

IMG_6903.JPG

Hade dock mina tävlingskläder på mig för jag skulle sen gå upp och coacha både Fia och Josse på framhoppningen innan jag sedan skulle rida själv så det var helt enkelt mest praktiskt så!

Elmer gick 90 med Josse på ryggen och blev lite för platt i kombinationen men i övrigt var de felfria! Kul!!

Daisy och Fia red 100 och 110 med ett ner i varje! Men verkligen en toppen runda i 110 så jag är så stolt över mina adepter!

Snorkan fick hoppa 110 och 120. Hon hade två ner i 110. Jag fick inte riktigt plats på en distans och sedan blev hon lite platt in i kombinationen.

I 120 så var hon lite spänd 1 och 2 så dom trillade. Kunde inte hoppa fram henne utan hade skrittat ganska länge innan så hon var nog bara inte riktigt igång. Hon gillar helt plötsligt inte Botkyrkas lilla ridhus alls så hon vill inte hoppa där inne…? Resten hoppade hon väl och fint! Fick med mig två räcken i omhoppningen då jag inte riktigt får henne att hålla lite distans till dom. Men jag är ändå nöjd över henne och hon behöver bara öva och slappna av! För set känns egentligen inte speciellt svårt!

IMG_6922.JPG

Bullen fick sen hoppa 120 och 130! Han började 120 väldigt bra. Fick ett lite sämre språng på 5:an där jag tappade lite galopp. Och även linjen 7 – 8 som var min Akilleshäl för dagen red jag dåligt nästan alla mina rundor… Onödigt! Kom inte riktigt ur svängen optimalt och då blev det den enkla ekvationen skit in – skit ut!

I 130 hoppade han också väldigt bra! Så kul att det faktiskt inte känns så svårt! Fick lite trångt i kombinationen och fick med mig b hindret. Och sen tyvärr så red jag skit på den där förbannade linjen igen! Så onödigt!! Men i övrigt väldigt nöjd med min häst!

Tycker att alla de 5 hästarna avslutade det här året alldeles utmärkt!

Och ännu en gång tack till Botkyrka som lät mig komma och träna innan och sedan höja hinderna för enbart mig! Alltid service och lyx! Tusen tack!

IMG_6923.JPG

IMG_6921.JPG

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Daisy, Elmiro, Lillbullen, Locomotion, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s