Grönt är skönt?

Inte ett jätte fan av grönt överlag, har dock tre tröjor som är riktigt gröna och de gillar jag skarpt!

Men på hästarna har jag typ ingenting i grönt. Har inte varit My cup of Tea så att säga!

Men det här pannbandet måste jag erkänna tycker jag är riktigt snyggt! Så vill någon sponsra är ni välkomna!

Kommer från Equiture och helt klar en favorit hos mig!

IMG_6966.JPG

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Utrustning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s