Trimma, sko, bada, packa, rykta…

Mycket att stå i helt enkelt! Elmert och Snork trimmades på gruset på morgonen! Både kändes bra framförallt Elmer efter att jag hade sagt att man inte fick svänga bara för att man tog i tygeln utan att man faktiskt fick gå dit benen styrde!

Men han blev fin och gjorde massor med variationer i traven som jag försökte filma men det gick ju åt helvete! Mobilen bara stängde av sig! Värdelöst!

Men nöjd med honom efter att jag hade renodlat hjälperna och han kämpade på väldigt fint!

IMG_6997.JPG

Snorkan fick jobba på med formen och ställningen. Blev mycket fattningar ur en kort sidvärtsrörelse.

Jobbade sen på lite med bytena. Får henne inte riktigt så studsig som jag skulle vilja ha henne så hon byter fortfarande lite för långt och för mycket framåt istället för uppåt.

Avslutade med att trycka på traven lite men där är hon fortfarande för svag så där går hon lätt över sin takt så det blir till att nöta mycket tempoväxlingar för att öka registret på henne! Mycket variation i alla hennes gångarter!

Men nöjd med henne absolut! Hon blir ju inte så fin som när Wille vakar över oss men det kommer snart hoppas jag så att jag kan hålla en hög kvalité hela tiden!

IMG_6996.JPG

I övrigt har jag fortsatt att gå igenom lite utrustning och fixat och donat både hemma och i stallet.

Prinsessorna fick sina fötter fixade av Uffe!

Och sen har jag och mamma schamponerat ben och svansar. Ryktat lermonster. Flyttat fodertunnor. Ja allmänt pill och fix som måste göras!

Skönt med ordning och reda!

IMG_6984.JPG

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Elmiro, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s