Shiny ones

Fick frågan på instagram om vad jag har för borstar så här kommer mitt lilla avslöjande!

De flesta kommer från Brostiq, sedan en vanlig typ rotfrukts borste, en gammal hederlig ryktborste och en oyester till man och svans.

Har alltid väldigt mycket glansspray i svansarna på hästarna och nu när det inte är säsong även lite i manen. Under säsong är det förbjudet för då kan man ju inte knoppa.

Ser till att ofta damma av hästarna och rykta på dem varje dag! Då blir de helt enkelt blanka som diamanter! Inte svårare än så! Ingen av dom är klippta utan det är bara helt enkelt vanligt hästskötarslit! Sen har jag gärna täcken med blank insida. Då håller sig pälsen i bättre skick!

IMG_7535.JPG

IMG_7579.JPG

IMG_7578.JPG

IMG_7577.JPG

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Locomotion, Pizzabun, Utrustning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s