Vila hemma på farmen

Är 1 smula trött på att vara förkyld nu faktiskt. I lördags kände jag mig bättre och red på kvällen, söndagen kändes okej på förmiddagen även om näsan hade öppnat sig likt Niagarafallen men när jag vaknade efter att ha sovit mitt på dagen mådde jag skit och så har läget varit sen dess. Näsan rinner konstant, kroppen värker och jag bränner mig på mitt eget kiss så febern vägrar gå ner. Och det där jävla locket för öronen, får panik!!

Killarna fick såklart vila igår och Nale var snäll och körde ut mig till stallet och hjälpte mig att natta dem. Samma visa varje kväll – fånga två djur som helst av allt verkar vilja vara ute natten lång, spola benen ordentligt (och tvätta med Hibiscrub då och då), kratsa hovar, lägga om täckena, fodra hästar, fodra katt, sätta på fläkten, släcka och säga godnatt. Den lille kvällsritualen så att säga.

Nu blir det risgrynsgröt och Alvedon till frukost och sen lär jag somna om ett par timmar igen.

/Josse

IMG_5055.JPG

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s