Trasig…

Jag blev sparkad/trampad för ca två veckor sedan när jag skulle släppa ut tjejerna i hagen. Det var lite lerigt och Snorkan vejade bara lite snällt för att inte bli smutsig. Man måste ju se det som att det är tanken som räknas… Tyvärr var bara fallet så att min hälsena var i vägen och fick sig en riktig kyss!

Jag har varit mer eller mindre halt sen dess, i början lite mer, nu lite mindre. Att rida i dressyrsadel har gjort så ont att jag vill kräkas!

Nu typ krasar det lite ”inombords” när jag går eller hur jag ska beskriva det och den är fortfarande tjock som satan…

Typiskt obra helt enkelt och jag är inte den som är den men till och med jag börjar tro att jag kanske måste svänga förbi en doktor och bara kolla upp i och med att svullnaden inte lägger sig. Ni som läst och känt mig sen tidigare vet ju att svullnader och blåmärken och sånt inte tillhör min natur, jag får ju nästan ”aldrig en synlig skråma” trots att jag typ som förut la mig under ett 500kg tungt djur eller så. Och nu en liten spark och jag är märkt för livet 😉 hörde att man faktiskt kunde gå även om hälsenan är av = värsta tänkbara scenario så så länge den är hel är jag nöjd!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/596/25803586/files/2014/12/img_8498.jpg

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s