Electric ass i no more

Hur härligt var inte det att höra när jag red första hästen idag!

Fasen det tar sig! Sakta men säkert blir jag ett uns av bättre på att rida även om det är låååångt kvar än!

Lyxigt som tusan nu med massor av hästar på ridlistan. Det har blivit lite ändringar här och lite hästar har byts ut under jul och jag har fått några nya.

Så nu har jag 3 röda, 2 vita och 2 bruna 🙂

Så ja jag har helt enkelt en hel del att öva på! Perfekt om ni frågar mig!

Just nu kämpar jag på med min lätta sits och position och inget spexigare än så! Och ju fler hästar jag har att rida desto bättre helt enkelt!

Allt för att sedan kunna äntra 2015 som en ny ryttare! Har faktiskt spanat in en tävling att års debutera på så nu gäller det att nöta på och bli grymt bra helt enkelt!

Vi har kalla dagar här just nu och det är ju alltid lite motigt att jobba ute när det är svinkallt men vi har ju två varma stall och ett isolerat ridhus så frågar ni mig som kommer från kallstall och ridbana ja då är det här paradiset på jorden! Att kunna rida i rätt tunna handskar och utan termobyxor är ju bara så guld värt!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/596/25803586/files/2014/12/img_8659.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/596/25803586/files/2014/12/img_8652.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/596/25803586/files/2014/12/img_8644.jpg

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s