En liten uppdatering

Här var det inte speciellt livat, anledning?

1. Jag har inte kunnat blogga från mobilen pga inte uppdaterat till iOS 8 förrän nu så appen vägrade fungera.
2. Varit sjuk i omgångar.
3. Underlaget är/har varit kasst.

Nu är i vilket fall teknikproblemet löst så jag kan inte skylla på det. Däremot är jag risig igen och kylan gör det inte så mysigt på hästryggen. Men under dessa två tysta veckor har jag och Elmer tränat för Anne, varit i ridhuset ett pga gånger, skrittat bort till ängen och tagit en tur där och även kört lite framochtillbakaridning bredvid galoppbanan när det hade tinat en dag. Utöver det har det blivit ofrivillig vila för både mig och hästarna men det är svårt att hålla igång när vädret och underlaget är som det är.

Nu under julhelgen har Anna varit hemma en sväng så vi äntligen fick hänga lite! Hon åkte tillbaka till Loviseholm i lördags och då fick Bullen följa med och Liten stanna kvar hemma med Elmer. Bulloberts vila är över och han ska sättas igång medan Liten går på sin efterlängtade semester. Elmer får fortsätta träna så gott det går och på nyårsafton tar vi en sväng till Botkyrka för att hoppa lite.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/9ad/21097467/files/2014/12/img_5528.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/9ad/21097467/files/2014/12/img_5555.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s