Utbildningskontroll

När jag var hemma passade jag på att följa med till Långdal och våldgästa Josefine på hennes lektion och för att ”visa upp mig” för Anne och se om hon tyckte att jag hade blivit något bättre efter min dryga månad bort på hårdträning!

Hon var faktiskt nöjd med min utveckling så det var väldigt kul att höra! Hon tyckte att jag hade en fria form och en lättare sits. Vilket är precis det som jag har slitit på med nu under min tid här!

Hon tyckte att jag skulle stanna kvar länge så att jag blev ännu bättre innan jag kom hem så det var ju också kul att höra!

Jag satte inte på Bullen någon förbygel då jag bara skulle ta några små skutt på honom dock hoppade han ju typ bättre än vad han har gjort innan i denna lite friare form och även nu efter vilan och återhämtningen så han hoppade nästan av sig sadeln!

Så ja framöver blir det helt enkelt förbygel på! Dock bara att tacka och ta emot när han bara blir bättre och bättre!

Ser fram emot det nya året! 😊

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/596/25803586/files/2014/12/img_8555.jpg

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Lillbullen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s