En liten hälsning

Nog för att foten gör ont säger Liten så har jag det annars bra! De bjuder på god mat för min mage, tjock mat för mitt hull och fri tillgång på hö.

Dom har även bra mediciner så jag ska inte klaga allt för mycket! Även Gola är världsbäst och hör av sig till hon som är orolig och gråter lätt. Tur att Gola finns för jag har inte lärt mig att skicka sms än!

Med vänlig hälsning, Liten!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/596/25803586/files/2015/01/img_8846.jpg

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Locomotion. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s