Fluffy

Elin har ju varit sponsrad av Jacson som är ett märke som jag egentligen inte har så mycket relation till sedan innan men nu använder jag deras produkter varje dag och jag måste säga att jag är verkligen positivt överraskad!

Vi har bland annat ett jätte mysigt svett-täcke som vi använder flitigt och nu sålde Skara en nyare modell av det på rean så då slog jag faktiskt till!

Tycker att det är toppen bra! Tjock och mysigt och torkar upp hästarna fint! Så nu har jag även ett fluffigt täcke hemma!

Liten fick prova det igår och det passade helt perfekt!

IMG_9665

IMG_9657

IMG_9664

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Utrustning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s