Hemma och finåker

Det är egentligen inte den härliga anledningen till att jag är hemma tyvärr. Mormor har nämligen brutit lårbenet, höften och armen och som grädde på moset så har hon fått vätska i lungorna. Så jag har helt enkelt två snabba dagar lite halvledigt för att kunna spendera några timmar på sjukhuset hos en av mina bästa vänner ❤️

Så åkte faktiskt direkt från Örebro till sjukhuset och hängde där igår eftermiddag innan jag på kvällen åkte hem till mamma för middag.

Avslutade sen kvällen tillsammans med Josse i stallet hos browniesarna. Och jag fick äran att rida Elmert i ridhuset!

Till en början fick han nog en chock över att gammelmatte var hemma och gjorde en bensax runt hans mage men efter lite uppvärmning visade han faktiskt lite skills och kändes oförskämt fräsch!

Härligt att rida honom igen och jag måste erkänna att jag faktiskt längtar lite efter att hitta en tävling åt oss så vi kan komma ut och glänsa lite 😉

Josse filmade lite så vi får se om hon hinner klippa ihop en liten snutt som hon kan youtubea sen men tills dess finns en smygtitt på min Insta (teamfors)

IMG_9670

IMG_9671

Mysigt också att borsta på Liten! Tyckte först att hon hade växt och var jätte hög men sen ångrade jag mig nog! Haha! Ska väl mäta henne om ett tag kanske så får vi se hur ståtlig hon har blivit!

Nu ska hon börja skritta lite och sen blir det igångsättning i pessoasele och därefter uppsuttet i skogen innan hon återgår i träning igen!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Elmiro, Locomotion. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hemma och finåker

  1. M skriver:

    Hur många dagar i veckan kör du liten i pessoaselen nu under igångsättning?
    Och hur ofta går dina i den till vardags?
    Min gamla gillar verkligen och springa i sin..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s