Varenda bom framsläpad

Igår var det äntligen dags att träna för Elin igen! Hoppade ju lite direkt när hon kom hem från Thailand men sen har ju jag varit hemma.

Sist vi hoppade så övade vi lite på bromsteknik och Snorkan har verkligen tagit det bra!

Så igår när vi hade bommar både en framför och en bakom hinderna så hade jag så mycket plats att jag inte ens kom fram på distanserna och hon blev ”nästan lite seg”

Man kan ju säga som så att det är ju inte direkt en känsla som jag är van vid att ha på henne så man är ju lite mindfucked men snart har jag lärt mig att rida på en lugn Snork också!

Jobbade en hel del på markjobbet med de små hinderna med bommarna innan och efter innan vi avslutade med en linje på långsidan med räcke -4- kombination med ett språng.

När jag kom in på kombinationen kom jag bra fram till räcket men när vi vände och kom från räcke in på kombinationen så kom jag inte riktigt fram först men efter lite nötande och jag fick ett lite längre språng på räcket så blev det bra!

Bara att nöta vidare och utvecklas tillsammans helt enkelt! Kul kul!!

IMG_9552

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s