Galoppbanepremiär

När man är hemma för en sekund kan man ju inte låta bli att rida på galoppbanan! Min bästa vän!

Efter 8 veckors vila svingade jag mig idag upp på Liten igen för att påbörja hennes igångsättning! Ja hon är ju skrittad i typ två veckor för hand och min tanke är att hon först och främst ska sättas igång från marken i första hand typ 2 veckor till för att sedan börja ridas mer och mer!

Men tyckte att det var lika bra att ta på sig rollen som Kamikaze pilot själv för att se hur jävla pigg hon skulle vara.

Men som den stjärna hon är skötte hon sig galant även om hon var pigg såklart men inte ett enda bus!

Travade lite på vägen och sedan blev det ett varv i trav och ett i galopp på banan vilket hon verkligen verkade uppskatta!

IMG_0119

IMG_0121

IMG_0120

Även Bullen fick komma ut på galoppbanan vilket han blev glad åt! Så vi tog oss sex varv runt blandat i trav och galopp och kände på lite byten och annars enbart rund form och lösgörande jobb! Han känns fin och positiv (han kan nog dock inte stava till negativ) så det är väldigt skönt!

Trots blåst var det riktigt härligt att komma ut i snö och solsken!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Lillbullen, Locomotion. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s