Ängstrim

Inledde dagen på ängen hemma och trimmade på herr Bull! Han fick trampa på i den rätt djupa snön men kämpade på fint och känns bra!

IMG_0133

Nu har jag fått lite näring i magen och ska sätta mig i bilen för att ta mig till Strömsholm och en dag i skolan. Ska bli spännande! Man blir ju fullmatad med info så jag lär vara helt slut framåt 20 när dagen är klar!

Men som sagt vila får man göra i graven 😉

IMG_0129

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s