Början på veckan

Veckan bara rinner iväg, känns som måndag men det är onsdag, fattar knappt någonting. Redan i helgen hade jag bestämt att hästarna skulle få en vilodag i måndags och tur var väl det eftersom regnet öste ner i sidled, typiskt oskönt väder att göra saker utomhus i men det slapp jag alltså.

Igår var vädret däremot mycket bättre och under dagen hade Anders fått bort snön på halva ridbanan där jag sen spenderade hela kvällen med hästarna.

Elmer var först ut och han fick trimma dressyr, jobbade med att få loss honom i sidorna och ha honom framme för skänkeln. Det gick oförskämt bra med tanke på att harven var livsfarlig och jag var nöjd med både honom och min sits. 

Sen longerade jag både Liten och Charlie med pessoan. Liten var en aning pigg så henne rastade jag mest av, hon fick röra på sig lagom fritt i alla gångarter. Och Charlie fick jobba lite mer med övergångar men sen var det något läskigt djur ute på ängen så han tappade fokus och blev spänd så han fick jogga av och varva ner innan vi gick upp till stallet igen. Ikväll blir det nog lite samma lika jobb för djuren och jag hoppas vår lilla volt inte frusit på för mycket idag, annara det får det bli en tur i skogen för alla tre men först ska jag förbi Granngården och köpa foder.

/Josse

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s