Man kan lätt känna

Att man har världens bästa vän och hennes familj när dom en lite tråkig isregning söndag både kör in terränghinder och bygger nya så att de på förmiddagen kan ha en pay&cross och att sedan jag och Sofia kam träna ihop på eftermiddagen! 

Båda hästarna kändes väldigt fina och göra allt väldigt enkelt! Är i princip bara att styra och hålla i sig! 

Härligt att vara igång igen och nu riktigt längtar jag efter att kunna hoppa ute också! Men snart kan jag nog hiva upp ”min lilla coffin” på utebanan här på Loviseholm och skutta lite på! Det kan behövas! Och sedan även hoppa lite smalhinder! 

Känner mig taggad till tusen! Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Lillbullen, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s