Höjden av dumhet. 

Ännu en tävling avklarad. Gjorde en helt okej insats i 110-klassen. Eller nja lite mer som Arnold sa kanske. Det där kan Bullen gör med en apa sittandes baklänges på ryggen och det var lite så jag började rundan. 

Efter att ha hoppat de tre första hinderna i någon form av baklänges gångart kom jag på att lägga i galoppväxeln så jag avslutade rundan på ett bättre sätt iallafall. 

Bullen skötte sig i alla fall exemplariskt och levererade in ännu en felfri runda, han har faktiskt varit felfri i sina typ senaste 5 110-klasser tror jag. Förstår att det kommer som en chock för er som alltid säger att han river allt som kommer i hans väg. 

I 120-klassen red jag sen mer som en påse skit än som en ryttare som tränar på Loviseholm varje dag… Bara att göra om och göra rätt! 

Red en distans två gånger och gjorde som fel båda gångerna så jag slog ut båda räckena… Jävligt onödigt kan man tycka. 

Bullen valde sedan att hoppa för lågt på ett hinder men det kan jag inte klandra honom så mycket för med tanke på hur jag red mellan hinder 1-2 och 9-10… 

12 fel. Bara för dåligt. Gör om och gör rätt. Sammanfattar klassen med ett passande citat. 

Höjden av dumhet är att göra samma sak två gånger och förvänta sig två olika resultat. Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Lillbullen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s