Bra dag

Idag har vi som sagt varit iväg och tävlat. Vi styrde mot Askersund jag och Annelie med fyra hästar. Linn och Daisy red tre hästar på morgonen innan oss så rätt välbesökt från Loviseholm kan man säga. 

Fin tävlingsplats om ni frågar mig men dock en jävligt kall och blåsig dag för framridning ute. 

Snorkan trivs ju dock bättre ute så för henne var det kalas trots kylan. 

Hon fick hoppa en meter och gjorde det fint. Blev lite stark efter ettan så trots att jag hade ungefär 1,5 varv på mig runt ridhuset innan tvåan kom så hann jag inte hitta bromspedalen. Kom helt enkelt lite för fort på tvåan så den bommen föll. I övrigt gjorde hon en väldigt jämn runda även om hon var lite het. 

Bullen bockade och busade på framhoppningen och uppskattade blåsten på ett busigt sätt. Dock hoppar han inte av med riktigt den energin som jag skulle önska men han går ändå in och gör ett bra jobb. 

Blev Bullens tredje felfri 110-klass i år, så man skulle kunna säga att 2015 har börjat 100% felfritt i 110. Känns ju kalasbra faktiskt! 

Rider ju fortfarande avd b och lär göra ett tag till då mitt mål enbart är att rida felfritt just nu så kan jag lika gärna göra det lite billigare! Men snart ska jag kanske våga mig på en avd a. Vi får väl se helt enkelt! 

Nöjd med båda hästarna idag och det känns rätt bra inför säsongen!

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Lillbullen, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s