Genrep

Fick hoppa båda hästarna för Elin igår inför dagens starter i Askersund. Snorkan var typ sitt bästa och kändes väldigt positiv och fin. Hoppade även med bättre kvalité i sprången så det var väldigt kul! 

Bullen känns egentligen väldigt fin och det är väldigt lätt att rida jämnt på honom. Han är relativt reglerbar och jag kan justera på lite fram och lite tillbaka. Däremot hade han inte samma stuns i avstampet som han brukar ha. Han brukar ju mer vara som en målsökande missil men igår var han lite lam. 

Blir en lättare start gör honom idag och sedan får han en lite lugnare vecka nästa vecka så får vi se om han piggar på sig. Säkert inget allvarligt som sagt han känns ju mer eller mindre super annars. Bara lite allmänt låg. Lite vila, kärlek och godis helt enkelt, Bullen och karlsson på taket = kuckelimuckmedicin är det bästa! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Lillbullen, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s