Sliten 

förkylningen vill verkligen inte ge sig. Snarare blir den värre trots shottar med både abcde-vitamin och enchinagard. Värdelöst är ordet. 

Bullen kämpar på på bandet och jag inser ju vad jag önskar mig hem när jag fyller år! Bara en månad tills dess. Undra om jag har varit så snäll?! Tveksamt dock… 

Liten fick köra sitt eget rejs. Askul sa hon! Och passade även på att hoppa en bom som låg i vägen några gånger! 

Hoppas som sagt att jag blir lite kryare snart så att jag får lite mer ork! Typiskt obra att vara en klenfis när man jobbar fysiskt hela dagarna! 

   

 

Liten och Pelle Svanslös hade ett moment igår! Dom var så himla söta och kelade till tusen. Försökte filma men det var alldeles för mörkt så det gick inte såklart! Men lite tur blir det fler tillfällen så ni kan få se dom! Knäppgökarna! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s