Bra riddag

ser mest ut som en påse skit men det bjuder jag på. Någon gång ska väl den förbannade förkylningen ge sig. 

Efter några lite lugnare dagar klättrade jag idag upp på hela fyra hästar och alla gick typ sitt bästa kan man säga. Två bruna och två vita blev det! 

Red för en gång skull inte skit dåligt och då gick ju heller inte hästarna skit dåligt. Ganska logisk kombo det där trots allt. Solen har också strålat hela eftermiddagen så jag abonnerade ridbanan! Hur härligt som helst faktiskt! 

   

  

Typ en jätte gullig hest! Kanske vill han bli en fälttävlanshäst! Men då behöver jag en sponsor eller två…

 

Jag och Dimma var också super matchy idag kan man säga! Match made in heaven! Bara ett rosa schabrak som saknas! Tror allt att Dimma önskar sig det! 

Mina odjur kämpade dock på på bandet och springa lös i ridhuset i vanlig ordning! Varför bryta ett vinnande koncept? Jag var dessutom inte super kaxig efter fyra ridna och en longerad. Flåsade likt efter målgången i Stockholm marathon bara av att röra mig typ! Härligt! Behöver lite goda och snälla bakterier nu kan man lätt känna! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s