Vi hade iallafall tur med vädret

Ja jag är faktiskt hemma för en sväng! Landade med hästarna igår så idag var första dagen på farmen på ett bra tag! 

Hade tur med vädret och tre hästar av tre planerade hann med att motioneras innan regnet kom! Så det var ju jäkligt skönt! 

Elmert fick gå dressyr, Snorkan markarbete och Bullen vattentränades. Härligt med variation och fina djur! 

Charlie och Liten fick vilodag men man kan säga att degalopptränade själva imorse när mamma släppte ut. Liten inklusive grimma och grimskaft 😉 haha mamma var inte jätte glad så kan man säga och min sovmorgon tog slut kl 7 när mamma väckte mig och ansåg att jag fick ta över monstren 😂 

En sko gick förlorad i övrigt enbart jävligt leriga hästar! 

   

 

Snorkan kändes överraskande fin idag, bytte bett till ett rakt Nathe bett och halsen kändes helt plötsligt typ 3 mil längre. Nyhetens behag kanske men så länge hon jobbar på avspänt och med lång hals så får hon tummen upp av mig! 

  

GullBert hade lite skräckblandad förtjusning för vattnet först men sen tog han mod till sig och badade så länge att ett skydd gick förlorat… Typiskt! Hoppas de flyter i land typ imorgon! 

   

 

Köpt två sadelbockar och lite svampar till båda sadelkammrarna och så. Hängt med världens bästa mormor och ätit mat med mamma och pappa. Hunnit tvätta fyra maskiner tvätt också och snart väntar en ny dag helt enkelt. 

Blir ett äventyr imorgon FM innan Charlie ska skos, stallet göras och hästarna ridas. Hoppas på sol och vattenträning med Elmer och Snork. GullBert får nog cantra lite på galoppbanan. Och Liten får vi se vad dagen bjuder på! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s