Guppediguppedigupp

blev till att cantra Bullen på galoppbanan idag! Kul! Värmde upp på en tur i skogen typ 4 km innan jag gick in på banan där jag sedan stod 6 distanser. 

Förutom att jag tyckte att han var lite stum sist distansen så kändes han väldigt pigg och fräsch. Jag försökte även att jobba mycket med mig själv där jag hade väldigt glapp tygel och verkligen la vikt i fötterna och hade balansen där och inte i handen. Så jag hade handen väldigt ”buren” framför mig för att verkligen hitta en bra balans och position. Lite som när man hoppade på ridskolan och hade händerna i midjan. 

  

Josse var sedan snäll och cantrade Snorkan åt mig. Fortfarande förkyld som satan så jag är lite klenfisig och blev lite trött och drunknade typ i mitt eget snor så det kändes bättre att kasta in handduken. 

Blev 5 varv för Snork innan mörkret åt upp banan och de fick ge upp. Men hon hade varit väldigt bra med lång hals och lugna långa kliv så det var ju helt perfekt! 

Haha apropå canter så hittade lite roliga bilder på mig och Staren när vi hoppar ur boxarna för första gången! Där kan vi verkligen snacka om balans och position! 

   

 

Haha tur att Staren var snäll och tog hand om mig! Förutom att han kunde bocka satan måste han varit den bästa läromästaren! Och den som nog såg till att vi fick flest tårtor om året 😉 

  

Måste verkligen åka och hälsa på Annika och Rebecca snart! Det var verkligen alldeles för länge sen! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s