Lite nytt

som alltid måste man ju ta sig ett varv på lillhästen när man hänger en halvdag på Stav. Siktet var inställt på att få med sig en säck mash hem åt Liten för jag tycker att hon är lite för tunn så då vill man ju såklart ha någon god tjockmat. För lite kräsen är hon allt… 

Fick bli en säck från Pavo då efter lite snack verkar vara den som de flesta hästar gillar även om de är lite kräsna. Så det ska bli spännande att se. Jag tycker ju om Irsh Mashen från St Hippolyt som vi har haft på Loviseholm men tyvärr tycker jag att det är lite svårt att hitta deras foder här runt i kring. Har ju även varit väldigt nöjd med deras Gold Medal tillskott och hade även kunnat tänka mig att ge en kur av det till Liten men som sagt inte plättlätt att få hem. Tråkigt tycker jag! Så nu får helt enkelt Pavo en chans så får vi se om jag är nöjd med det! 

  

Mitt pillofix förråd var även det rätt urplockat så jag fick faktiskt sno lite produkter av Inez imorse när jag skulle fixa Liten lite extra inför klinikbesöket. Apropå inget – jag fattar inte att folk inte skäms när de kommer med sina skitiga hästar till kliniken! Jag hade ångest för att Liten hade några små spår av smuts och då hade jag ändå schamponerat hela henne imorse innan vi åkte. Även glansspray, flätad svans och oljade hovar! För mig är det självklart! Fint som snus ska det va! Punkt slut! 

Det kliar ju i fingrarna när man går runt bland alla pill och fix produkter! Man vill ju typ ha allt haha. Puts och studs! Me like! 

Har varit super nöjd med min NAF som Alexandra tog hem via Hogsta så egentligen helt onödigt att byta men nu hade inte lillhästen NAF. Var grymt sugen på att gå tillbaka till mina annars stadiga favorit dreamcoat från carr&day&martin men sen så hade de en flaska cowboy magic så ja jag testade helt enkelt den den här gången! Vi får se om jag blir nöjd! 

I övrigt så är ju leovet ett märke som jag tycker håller väldigt bra kvalité på sina produkter. 

  

Ja det var lite om dagens slöseri på pengar. Ska försöka få lite tid till att vara lite nördig och skriva om saker som typ glansspray och smörjtvål så ni får en liten inblick i hur Shiny-Shiny vi är på TeamFors. Stackars Josse och Inez! De blir uppfostrade i en hård och nördig skola! Men jag tror att dom gillar det 😜

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lite nytt

 1. a.bernats skriver:

  Men vi har typ hela St Hipoolyts sortiment hemma, du får komma hit! Vi har foderkunder från Nykvarn så från Södertälje kan du allt pallra dig 😜

  • teamfors skriver:

   Åh det visste jag faktiskt inte att ni hade! Trodde typ att Västerås var närmaste! Ja fasen jag måste verkligen komma och hälsa på dig! Var ju alldeles för länge sen vi sågs! Och nu står vi ju dessutom typ grannar!

   • a.bernats skriver:

    Jaha, nä jag har ju gett mina Hipployt innan jag började på Hogsta också iof men ja vi har väldigt stort utbud (nästan allt!) av deras foder och tillskott hemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s