Vision vs. Verklighet

Jag har så länge önskat mig en fin sadelbock i trä. Tycker att min ändå något händiga pappa skulle bygga en åt mig men han får lixom aldrig arslet ur vagnen skulle man kunna säga…

  

Så i förrgår när jag var på hjula fick det helt enkelt bli den efterlängtade sadelbocken i trä… 

Kanske inte riktigt den modell jag har tänkt mig och kanske lite mer spartansk än ovanstående. Men i väntan på något gott och för 69kr så uppfyller den helt klart sitt syfte! 

   

 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s