Snorgult

Stora delar av Team Fors är sjuka. Anna tragglar ju på och tycks aldrig bli av med skiten, Inez blev dunderdålig i torsdags kväll och fick skippa sin första dressyrtävling igår vilket var tråkigt. Men det ska vara kul att rida och tävla så vi kör nya tag och har anmält till en hopp- och en dressyrtävling i slutet på månaden istället. Och jag har känt mig dåsig i veckan och bestämde mig för att skippa Mantorp nu i helgen och tur var väl det för jag däckade igår eftermiddag och sov 5 timmar, vaknade förkyld som fan. Idag har jag feber, halsen är tjock och snoret rinner. Fy fan! Vet att Nettan också är risig och snart insjuknar väl varenda kotte av oss känns det som. Cissi är i stallet idag och tar hand om djuren och förhoppningsvis slipper hon detta eftersom hon inte träffar någon av oss.

Det är minst sagt en gul påsk för oss allihopa, en påsk fylld med SNOR!

/Josse

Bild 2015-04-04 kl. 11.50

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s