Vad är väl en bal på slottet 

GullBert inledde gårdagens träning med att inte vara mäkta imponerad och hoppade faktiskt ganska tråkigt. Efter att jag hade fått igång gaspedalen som kärvade lite och lagt i sportväxeln så blev han mycket bättre! 

Hoppar alla svårigheter egentligen lekande lätt och där känns han oförskämt bra! 

Idag var han mer laddad från start och hoppade där med (rätt logiskt) mycket bättre. 

Har fortfarande lite svårt att rida i en större galopp och hålla högerbogen på plats. Så det är verkligen en läxa! Måste även komma ihåg att göra något med galoppen och inte bara låta honom gå för då blir han lite för platt och tråkig i sina språng. Men som sagt svårigheterna gjorde han plättlätt så det känns ju väldigt bra! Känner mig riktigt taggad inför säsongen och det var verkligen super kul att åka iväg och rida på en annan bana och dessutom såklart fira påsk med min extra familj Dziurla ❤️ härligt att kunna träna för sin ”storasyster & storebror” på samma gång. Det är ju mer eller mindre deras fel att jag rider fälttävlan idag! ❤️

   

 

Annonser

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Lillbullen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s