Sommartider hej hej sommartider

hur härligt är det inte att kunna rida vid 20 på kvällen och inte behöva tända på ridbanan! Det är lycka det! Älskar sommartiden! 

Jag och josse hängde i stallet ihop och trimmade även Snork och Elmert tillsammans på banan inför morgondagens äventyr. 

  

Josse mockade medan jag bar vatten och även gick en prommis med Liten. Vi passade på att gå ett varv på galoppbanan. 

Gjorde även en hel hög med höpåsar och spånade tre av boxarna. Full fart med andra ord. 

 

I övrig har jag enbart legat på soffan exakt hela dagen! Från klockan 9 när jag hade handlat lite på Konsum. Hostar som om jag hade kol, snorar aå mycket att näsan typ frätits sönder och på det en härlig migrän. Så ni förstår ju hur fräsch jag är! 

 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s