Inget lull-lull för GullBull

Vila igår efter två dagars terräng men idag var det bara på’t igen. Blev trim på banan för gullis och vi jobbade mer eller mindre enbart på att kunna ställa, ”ramla isär”, bromsa, ställa om. Det gjorde om och om och om igen. Blev faktiskt inte konstigare än så men det kan vara alldeles tillräckligt jobbigt! 

Tycker ändå att han kämpar på bra och känns fin så det är bara att fortsätta trimma på och få allt ännu lite bättre helt enkelt! 

  

Lull-lull blev det som sig bör med Liten och vi gick ett varv runt galoppbanan. Charlie och Inez höll sig utanför galoppbanan men höll sig ändå till den typen aktivitet som bedrivs där. De galopptränade helt enkelt i en av backarna! Perfekt! 

Full fart på farmen med andra ord! Nu borde jag verkligen sova för imorgon är en ny spännande dag! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s