Skaffa sig större marginaler 

Tävling idag då! Snöpligt som tusan såklart att bli den riktiga första förloraren och få åka hem utan pris men någon måste ju vara den också och idag var det jag. 

Finns ju dock en ganska enkel lösning på problemet och det är ju att se till att ens marginaler blir större för då slipper man det där snöpliga!

Härligt dock att starta först för då ligger man ju i ledning en stund!

  

Snorkan gjorde absolut en godkänd dag idag. Värmde henne hemma först imorse runt 40 min enbart lång och låg form med fokus på avspändhet. Vilket kändes som ett bra drag. 

Red sedan även fram 40 min utomhus där folk nog tyckte att jag var lite knäpp när jag stod i lättsits och galopperade typ 10-15 min. Verkade inte vara en jätte vanlig framridning bland de övriga dressyrhästarna… Perfekt för Snork dock!

Inne på banan blev hon sen något spänd och lite hög i sin form, inga direkta missar utan mer just finlir med någon oval volt, lite hög nacke och en ökning som blev lite i två etapper. 

Så på det stora hela tycker jag att hon har blivit mycket jämnare men sen behöver hela nivån höjas ett snäpp. Så det är helt enkelt bara att jobba på med mina nya byggstenar som jag har fått med mig från Loviseholm och befästa allt ännu mer. 

   

 

Josse och Elmer gjorde typ sitt bästa program idag! Är väldigt nöjd med dom! Lite små missar fortfarande och Josse vågar inte riktigt ännu rida galoppökningarna så därför får som en lite onödig spänning som drar ner poängen lite. Men de ska vi öva satan på till nästa omgång av allsvenskan så att dom kommer vara glödheta på Djursholm! 

Trots den lite för låga procenten i mitt tycke så lyckades Botkyrkas lag kamma hem en andra plats med laget! Heja så bra! Så Elmer fick med sig både rosett och plakett hem, Josse fick godis som vi mer eller mindre hetsåt i bilen på vägen hem! Härligt! 

I övrigt kul dag som alltid på Botkyrka med bra tävlingar och trevliga människor! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Elmiro, Pizzabun. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s