Lite löjligt stolt 

idag tog jag min fyraåring och drog till kliniken helt solokvist. Har lastat henne en gång själv förut, i november när jag flyttade till Loviseholm. Så ville vara ute i god tid om något skulle strula. 

Min vilda fyraåring tog ungefär en sekund att lasta! Hur skönt? Hon gick bara rakt ut ur stallet och in i släpet! Bästa får man nog säga! 

Lastade sedan ur själv (för första gång) på kliniken, en aningens räcerväxel men inga konstigheter. 

  

Skötte sig sen lysande under kontrollen bortsett från en redig bockserie när vi longerade. 

Inga konstigheter, helt ua på böjprov och nu väntar igångsättning! Blir skritt uppsuttet lite längre sträckor en dryg vecka och sedan tuffa igång och även börja gå i hage igen! Så skönt! 

Då var det dags och ge sig hem, hästar i ridhuset, blåste satan och hästen i transporten bredvid ville inte alls gå in i släpet. Liten stannade till kollade läget och sedan kunde vi åka hem, tog drygt en minut att lasta på vägen hem. Alltid jobbigt med dessa stökiga djur 😉 

Måste erkänna att jag faktiskt är en aningens stolt över att ha en så väluppfostrad häst! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Det här inlägget postades i Locomotion. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s