Terrängträning

Gårdagens ljumma kväll bjöd på terrängträning för min och Inez del, Charlie tog det lite lugnt förra veckan men är nu up and running igen och det var äntligen dags för träning. Inez kämpar på som vanligt i samma supertakt och rider bättre och bättre för varje gång och igår var det inget snack om saken när det kommer till tempot. Det är mycket bättre mellan hindrena också där hon måste se till att ta en halvhalt för att sedan rida på framåt igen så att Charlie hela tiden är med och vet vem som kör. Gola tyckte det var stor förändring sen sist så det var jättekul! Charlie är verkligen en liten terrängmaskin och har öronen spetsade hela tiden och bara det gör en glad att se.

   
            
Elmer kändes i fin form men var lite väl taggad igår, han luftade ganska mycket och hade oerhört svårt att chilla. När vi stod och väntade på Fia och Daisy en stund vid vattnet så fick han för sig att det var hans tur(?!?!?!) och luftade rakt igenom ridgruppen och sen 6 gånger på raken innan han insåg att vi inte alls skulle någonstans, men men. Hoppningen gick okej, jag hade svårt att bli klar idag igen men det är svårt när jag inte har honom helt framme för skänkeln, mestadels fungerade det bra men vi hade en del missar. Bara att fortsätta köra på och jag försöker att inte lägga alltför stor vikt vid träningarna hemma där han blir wild and crazy. Självfallet måste jag jobba på min ridning och det är inget jag tar lätt på men Elmer är inte sitt lugnaste jag på Botkyrka så vi tar en sak i taget.

   
       
Båda killarna verkade i vilket fall nöjda efter träningen och vi åkte hemåt glada som alltid när man fått rida terräng!

/Josse

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s