Ingen gamer 

hade möte i stan i dag på eftermiddagen och planen var att rida fruxon efter det eftersom jag tillbringade hela FM på Strömsholm. 

Men tusan både på vägen till och från Strömsholm så var jag som en klimakterie kärring, på och av med värmen, på och av med värmen. 

På Strömsholm sen så frös jag satan och var tvungen att pimpla te för att överleva. 

Och till sist på väg in till stan så kände jag att näsan gärna inte ville behålla sitt innehåll… Vad är det här??!! 

Så när jag sedan väl var hemma från stan runt 19 tiden fick det helt enkelt bli en dejt i soffan med Findus. Och vid 20 snåret tog jag mig ut till stallet och fixade med Elmer som har fått ett nytt köttätande hönät och även sin dagliga dos av medicinering. 

Han är ju för rolig, han var mer eller mindre livrädd för nätet innan han insåg att han kunde äta ur det! Smart Guy! 

  
Sen blev det te i soffan och kolla på mitt nya favvo program – min hemlighet  

Så fruxona fick helt enkelt och absolut inte optimalt vila idag då jag nu krupit ner i sängen. 

Snorkan är pigg som satan så jag lär behöva rasta henne mer än ordentligt imorgon! Bullen tar ju alltid dagenmed en klackspark så han är nog ganska nöjd! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s