Klar för nu

Då var sista dagen på Strömsholm avklarad för den här gången! Nu är det vara en kompletterings av HLR som behövs innan jag kan gå upp till slutprov! Måste ju såklart läsa på en hel del till så att allt sitter i ryggmärgen! 

Skador och sjukdomar är jag ju löjligt intresserad av så där kan jag ju nörda hur mycket som helst. 

Räkna foderstater tycker jag dock inte är lika kul. Antagligen för att jag inte har satt mig in i det för jag gillar ju i mitt civilia liv att räkna. 

Så läsa på lite och hitta en HRL kurs att gå sen är det upp till bevis!  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s