Skuttbert. GullBert. 

Då ödemet lagt sig något gick det att rida med sadel om jag hade den franska gjorden så det var skönt. 

Dock är det ju värdelöst på ett sätt att hoppa med den för jag tappar ju både schabrak och padd… Så jag måste komma på någon bra lösning med fårskinnspadden eller så tills det går att ha magplattan igen. Min vanliga padd har ju inga stroppar så det går inte att sätta fast den alls. 

Hoppade iallafall samma övning som med Snork igår och han hoppade helt okej. Fick hoppa kanske upp till 120, hade egentligen tänkt hoppa honom lite större idag men då både ödemet kom ivägen och han kändes lite matt så stannade jag där. 

Hoppade oxern riktigt bra, kom till och med fel på bommen innan någon gång så han travhoppade den på 120 hur lätt som helst. Räcket blev han lite för lång emot och slog ut bommen någon gång men annars hoppade han okej även där. 

Planen har ju varit att genrepa lite hoppning på lördag. Vi får se om det blir av. Svullnaden måste ju självklart fortsätta att gå ner för att jag ens ska ge mig på det även om det funkade idag. 

  
Elmer blev ompysslad också nu på kvällen och bakbenen ser jätte mycket bättre ut! Så skönt. Han var lite svampig där han är sydd men det går helt klart åt rätt håll! 

Hade inger minne i telefonen så ni får helt enkelt klara er både utan film på Bullen och sjukdomshistoria på Elmer. Lär bli utan filmer på tävlingen imorgon också för jag hinner inte tömma mobilen nu. Måste verkligen sova. Tråkigt men sant! Tur att Snork ska tävla även på Botkyrkas tävlingar om dryga veckan! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s