Sol, terräng, god mat och bästa vänner! 

Sammanfattar min helg väldigt bra! Spenderade som sagt min tid i Katrineholm där vi var hela 13 personer helgen till ära. Härligt! 

Lördagen blev som sagt fylld med banhoppning innan det väntades grillmiddag och ESC och dreglande till Mums 😉 

Söndagen bjöd sen på strålande sol och Katrineholms brudarna passade på att piffa terrängbanan med en hel del nytt ris! Blev så himla fint! Nu är vi taggade på att måla lite hinder också! 

   
   

Liten passade på att göra oss sällskap på terrängbanan och njöt. Till fullo av både gräs under fötterna och i magen! 

   
 

Eftermiddagen spenderades sedan med att hoppa våra nyrisade hinder och alla hästarna skötte sig galant! Härligt! Vi har verkligen god form just nu allihopa! 

För Liten var det ju premiär på Nilslunds bana och hon tog sig an allt som aldrig förr och ingenting var direkt jätte konstigt även om vägen dit ibland var lite vinglig! 😉

Liten var helt grym faktiskt och hoppade allt som kom i hennes väg, stockar, hus, häckar, lådor, gravar, bank, öppen oxer, kombination med räcke – räcke och grav under första räcket. Så himla himla duktig! 

Allt kom tyvärr inte med på film men en liten snutt kom med iallafall! Längtar redan till nästa gång! Det här är verkligen en så galet fin häst ❤️

   
   

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s