Vad hände egentligen förra veckan?

lite lite blogg förra veckan men den löpte på med fint flyt förutom att min rygg har checkat ut och verkar inte vara jätte sugen på att komma tillbaka… 

Tur att världens bästa mamma sköter stallet och ser till att djuren har har rent, mat och vatten. 

Jag koncentrerar mig på att rida vilket just nu tar typ hela dagarna när jag bestämt mig för att vara invalid. 

Har hunnit med att trimma fruxona för Wille och båda skötte sig galant! Inga konstigheter och dom känns i grym form! Båda har fått ett större uttryck och en bättre gång. Mer styrka och bättre teknik. Massor med jobb kvar såklart man blir aldrig fullärd men det känns som att vi är inne i ett bra mode! 

  
Elmer tuffar på i skogen och tycker att livet är grymt kul! Han har både hunnit med att skena med mig på ryggen samt kört en rejäl bockserie. Hans mattes rygg uppskattade inte riktigt hans livliga jag men hon blir alldeles varm i hjärtat över att ha en så glad Gamlis ❤️ 

Piffade honom även en dag och friserade man och svans på honom. Skulle behöva klippa honom någon dag också så att han blir superduper fin! 

  

Har också hunnit med att hålla två lektioner för duktiga elever och det är alltid kul! 

  

Också varit en sväng inne på kliniken för en rutinkoll men det var ju inga konstigheter alls! En troligtvis lättare sträckning i ryggen som spökade i hoppningen så nu longera och strecha några dagar sen är vi i form till Strömsholm utan konstigheter! Skönt! Man har ju alltid en klump i magen när man åker in hur fina hästarna än känns. Men longering och böjprov gick som ett rinnande vatten! Såklart! Jag är ju väldigt petig med dom men dom utsätts också för stora påfrestningar så är det ju! Det går inte att sticka under stolen med! Och efter det dåliga resultatet så skulle jag ljuga om jag säger att jag inte var orolig! 

Fick beröm för att han var så fin i kroppen nu och det är alltid så kul att höra! Väldigt många som kommit fram nu och tycker att han är finare än någonsin och jag kan bara hålla med! 

  
Snorkan fick hänga på longertåget för att spara min rygg, vet dock inte om det är så mycket bättre än att rida…. Men hon är i storform kan man säga och ser hur fin ut som helst! Så härligt! 

Jag själv har också passat på att behandla ryggen och den var inte lika fin. Skönt ändå att jag är värst där an! Lite sne och vind, lite svullen i ländryggen, lite låst i bröstryggen. Lite inflammation och ja inte i topptrim så att säga… Men det är tur att jag har bästa Elin som ser över mig och får ordning på mig trots att jag är alldeles för slarvig med just den biten. Ny behandling väntar om 3-4 veckor så får vi se när jag blir i bruksskick igen 😉 

  
I övrigt så läker Elmer fint och bakbenen ser jätte fina ut! Jätte skönt! Frambenet envisas lite men det blir bättre och bättre men jag vågar fortfarande inte ha honom i hagen för vill absolut inte att det ska komma in smuts i det! Men hoppas självklart att han är startklar om någon månad igen! 

  
Det får nog sammanfatta min vecka! Nu har vi dragit igång en ny vecka med spännande utmaningar! Började med ett möte i stan för att nu ladda om och ge mig ut till stallet! Foder ska inhandlas, hästar trimmas, och jag ska passa på att njuta av den friska luften! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s