Ibland går det galet fort! 

Även om det är hur kul som helst att rida hela dagarna så kan man inte göra det hela livet och jag tycker ju att det är kul att jobba med ekonomi och från en dag till en annan så förändrades livet i en hastighet av 180 km i timmen! 

Fick ett samtal igår runt 9:30 när jag var på väg hem från ett möte, var mer eller mindre bara att vända och åka tillbaka till stan. 

Vad som väntade var en galet rolig och  inspirerande intervju och idag kl 8 checkade jag helt enkelt in på mitt nya jobb! 

Så från och med nu tillbringar jag mina dagar på tradedoubler för att åter igen rida på kvällarna. Känns super kul, spännande och inspirerande! 

Livet säger full fart framåt så jag försöker hänga på! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s