Och regnet det bara öser ner

Sammanfattning av gårdagens väder kan man säga! Men trots det bara glada själar på Enköpings fältrittklubb! 

Stilterräng och terränghästprov stod på gårdagens schema med brudarna! 

Först ut var Liten som dessutom gjorde sin första start i livet! 

Om än lite konstigt sa hon så skötte hon sig galant med samtliga delprov så som vetcheck, banagång till häst, framridning och sen på banan! 

Top notch kan man lätt säga! 

Hon tuffade runt banan utan minsta tvekan och gick mer eller mindre som tåget, väldigt uppmärksam och när hon vill titta så går hon bara lite intill men fortfarande kvar i rytmen så hon är helt grym faktiskt att rida! Känner bara hur lycklig jag är att ha henne och jag tror att hela jag strålar när jag rider henne trots att regnet stod som spön i backen! 

Omdömet blev: Bra galopp, uppmärksam, bra flyt! 

Poängen blev fina 8,4, vilket jag tror var en av de högsta bland unghästarna så det var ju helt fantastiskt! Det blev några tidsfel så inget pris med hem men så väl ett väldigt fint breeders kval! Årets mål uppnått på årets första start! Underbart! 

Ni får helt klart ha överseende med filmen och brist på bilder från dagen då fuktskadan var nära! 

  
Näst på tyr var Snorkan som fick gå en TH90 och hon var helt magisk! Finns faktiskt inte så mycket mer att säga om henne än att hon är så fanatiskt fin! 

Omdömet blev: Lätt och jämt, bra galopp

Betyget blev enastående 9,3!! Beskrivning på betyg 9 är utmärkt och jag kan bara instämma! 

Domare Victor haffade mig efter ritten och sa att det var den bästa ritt både han och Lena någonsin sett mig rida!

Tusen tusen tusen tack för den fantastiska kritiken! Och tusen tusen tusen tack Elin och Arnold som har drillat mig i 6 månader och lyckats lära mig att ha en mycket bättre sits och position! Alla timmar i lättsits på lite heta hästar längs fyrkanten i ridhuset på Loviseholm har verkligen betalat sig! Good things come to those who work their assess off! 

  
Några få tidsfel blev det för Snorkan närmare bestämt 0,5 så totalen blev 8,8 och där med en 2:a placering i klassen! 

Så glad för henne och att hon verkligen blivit så fin! Och nu 3 starter och 3 placeringar! Svårt att vara annat än nöjd med henne! 

   

Skulle även ha ridit TH100 men då underlaget blev så fruktansvärt halt så blev det lite plattfall för oss både redultatmässigt och fysiskt! 

Jag passade nämligen på att ramla av på hinder nr 1!! Hahaha 😂😂 när fan händer det lixom? 

Snorkan halkade och hakade och jag fortsatte likt Iprenmannen i min uppblåsbara väst i en position av Anja Pärsson när hon gör Sälen fast nu på gräs med vattenplaning 😂😂 så ja lite snöpligt slut på dagen men vi alla mår bra! Och va fan gör det efter en inledning i världsklass! 

Så nöjd med hästarna och det gör absolut ingenting att jag såg ut som ett russin om fingrarna när jag hade kravlat mig upp från gräsmattan! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s