Midsommar med dom bästa

Styrde bilen ”hem till loviseholm” under midsommar för att umgås med dom som jag gillar lite sådär extra mycket! 

Efter som alltid supergod middag hos familjen Hjalmarsson styrde vi vår lilla nätta sportbil, lastbilen, ut till Loviseholm för fortsatt fest, lekar och fenomenalt sällskap! ❤️ 

Så jäklar härligt att vara där igen och Jah längtar typ ihjäl mig efter att åka dit och bo träna igen! Snart får det bli helt enkelt! 

Lördagen tillbringande jag sedan som groom åt min bästa familj! Malin var galet grym och red hem en seger! 

  
Mathias red så jävla bra i helgen så jag är typ stoltast av alla över att ha honom som tränare, coach, högra hand och en av mina absolut bästa vänner! Slutade på sin dressyrstraff och fick en röd rosett med sig hem! 

   
 

Även Sofia red som alltid så himla mjukt och harmoniskt så man bara kan stå och njuta och säga det där är min bästis de!! Inget pris denna gång men tusan det gör inget! Hon måste ju ge dom andra en chans någon gång då och då också 😉 

   
 

Har haft en super helg helt enkelt med dom som jag gillar absolut mest! Vi får inte glömma Linnsan också ❤️ min soulemate! Jag är helt enkelt lyckligt lottad med att ha världseliten som min bästa vänner! Puss på er! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s