Shut up and dance with me! This woman is my destiny

Då går vi in i en ny tävlings vecka och jag har redan fjärilar i magen! Till helgen väntar inte bara häng med mina BFF, vin, grill, mys, fix på terrängbanan och mycket annat utan framförallt så väntar GP 95 cm! 

Det vill säga Litens första hopptävling i livet! Ska bli superspännande och hon känns ju otroligt fin att rida så det ska verkligen bli så himla roligt! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s